HAIRWEAVEjoyvandalen

Joyfull Hair is al jaren gespecialiseerd in het opvullen en verlengen van haar middels “hairweave”.

Hairweave is een hand-of fabriekgeweven haar mat. Deze kan bevestigd worden aan je eigen haar door middel van een invlecht of microringen. Mijn voorkeur gaat uit naar microringen, omdat dit het beste op zijn plek blijft zitten.

Er wordt een plukje eigen haar samen met een strook van het weave haar door een ringetjes heen getrokken en vervolgens dichtgeknepen.

In de microring is een siliconen laag aangebracht waardoor je eigen haar niet beschadigd. Ook komt hier geen warmte aan te pas, waardoor je de gezonde conditie van je eigen haar behoudt.

Joyfull Hair werkt alleen met 100% Human Hair, zodat je het meest natuurlijke resultaat krijgt. Dit haar kan je behandelen als je eigen haar, dus ook het gebruik van een stijl- en krultang is geen probleem. Hairweave kan in tegenstelling tot extensions meerdere keren gebruikt worden en is daardoor minder kostbaar.

Je kunt hairweave laten zetten om je eigen haar voller te maken of echt te verlengen. Uiteraard maken wij eerst een afspraak, zodat ik jouw haar kan zien en het juiste advies kan geven.

Nieuwsgierig geworden? En ook altijd al “big hair” willen hebben? Kijk dan bij Gallery naar de foto’s “hairweave.”